2012. február 2., csütörtök

Horoszkóp

Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok számodra?
Nos, most elárulom!


Angel Fanni


Kos:
A vágy, hogy egészen mást szeretnél, mint ami eddig volt, belülről érkezik. Egyelőre még nem találod meg a szerelmet, de nem is ez a fontos, hanem a dolgok átélése. Az út, amin most elindulsz, mindenképpen tanulságos lesz.Ne változtass eredeti céljaidon, és főleg ne kezdd az évet veszekedéssel, mert türelmetlenségeddel, elgondolásaid ellenkezőjét érheted el. Anyagi kilátásaid javulhatnak. Ezzel a tudattal vértezd fel magad, ha borúlátó gondolataid támadnának. Az eget borító sötét felhők, csak átmenetiek, sokkal hosszabb ideig süt majd a nap.

Bika:
Amennyiben a korábbi társaddal átvészelitek a problémákat, akkor számíthatsz arra, hogy teljesen átalakul, megszépül, és sokkal harmonikusabb lesz kapcsolatotok a továbbiakban. Februárban már a csúcson lehetsz. Nagyszerű eredményeket érhetsz el, életedre hatással lesznek ezek a változások. Külföldi utazás is lehetséges.Együttműködéseket köthetsz.

Ikrek:
Szerelmeddel a legérzékenyebb periódusokat éppen ezekben a hónapokban élhetitek át. Igyekezz eldönteni, hogy valójában mit szeretnél,komolyan gondolod a dolgokat vagy csak időtöltés? Az új ismereteid segítségével dolgozz a céljaid elérése érdekében. Az égiek szerint most bármi sikerülhet, amit tényleg szeretnél. Szerencsésen alakulhat egy közös vállalkozás. Februártól sok utazás várható.

Rák:
A hivatásoddal kapcsolatos zseniális ötleteid kivitelezéséhez elsősorban nyugodt lelkiállapotra van szükséged .Pénztartalékra lehet  szükséged a hónap folyamán. Az otthon is egyre ridegebbnek tűnik, de ezt csak az veszi észre, aki többet van egyedül. Légy türelmes, a téli hónapok hosszú estéit töltsd nyugalmasan.

Oroszlán:
Ha nem is keveredsz szívfájdító szituációkba, időnként mégis gondot okozhat, hogyan magyarázz meg ezt-azt partnerednek, amikor váratlanul piros rózsacsokrok érkeznek. Szerencsére higgadt viselkedéseddel és partneredet megnyugtató mosolyoddal ilyenkor is csodát tehetsz. Munkáddal kapcsolatban felkészülhetsz nagyobb és gyakoribb utazásokra, esetleg hosszabb külföldi tartózkodásra.

Szűz:
Tovább ronthat az otthoni helyzeten, ha veszekedés keretében előadod, hogy mennyi mindennel vagy elégedetlen. Energiád pedig elégséges lenne még arra is, hogy a feszültséget figyelmességgel, és szívet melengető közös programokkal vezesd le. Elhatározásaidnál, terveidnél ne állítsd túl alacsonyra a mércét, mert akkor csak cseberből vederbe kerülsz. Ha szükségét érzed, akkor inkább szánj energiát továbbképző tanfolyam elvégzésére.Önbizalmad erősödése legyen a cél.

Mérleg:
Szinte mindenki dicsér, igyekeznek a kedvedben járni, és meghódítani. Szerencsére a változás, amin most keresztül mész tartósnak bizonyulhat, de nagyon fontos, hogy ne bízd el magad. Munkáddal kapcsolatban gondolkodj úgy, mintha már minden megvalósult volna.Készülj a költözésre, és addig is, szabadulj meg a lakásban felhalmozódott kacatoktól. Ezzel a tevékenységgel meglepő módon felgyorsíthatod a kedvező eseményeket.

Skorpió:
Barátaid nem kedvelik új szerelmed, és a régi partnered sem igazán örül boldogságodnak. Az akadályozó tényezők is egyre inkább közelednek. Nagyobb összeget ne kockáztass, befektetéseidnél pedig légy bizalmatlan, és óvakodj attól, hogy mindent egy lapra tegyél fel.

Nyilas:
Végtelen sok érzelmi kalandba keveredhetsz ezekben a hónapokban, viszont kapcsolataidnak felszínességével fizeti meg ennek az árát. Barátaid nem vesznek komolyan. Önbizalmad és öntudatodat fejlesztened kell.

Bak:
Nem tanácsos túlzásba vinned partnered nyugtalanítását, mert értékes, szép, közösen tölthető órákat veszíthettek el a veszekedéssel. Elképzelhető, hogy váratlanul sokkal kedvezőbb álláshoz jutsz, mint amilyen a korábbi volt. Rövid ideig szabadidőd is marad.

Vízöntő:
Izgalmas emberekkel ismerkedhetsz meg, de gyorsan odébb állsz, ha valaki hasonlóan kezd viselkedni, mint a korábbi szerelmed. Mivel fokozódott nyitottságod mindenre, ami megismerhető, gyakran kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor kénytelen leszel a köddé válást választani.Nagyszerű megérzéseid lehetnek. Szerencsére jelenleg az otthoniakra is számíthatsz, szinte minden szempontból, még pénzproblémáid megoldásában is lehetőségük lesz segíteni.

Halak:
Amennyiben túlságosan ragaszkodsz a megszokott tárgyaidhoz, értékeidhez, akkor ez most döntésképtelenné tehet. Akkor is, ha kihátrálsz a kavarodást okozó új kapcsolatból. Mindennek oka van, és semmit nem lehet meg nem történtté tenni. Most előrébb léphetsz a ranglétrán. A további időszak, ha nem is látványos, de maradandó sikerek születésének kedvez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése