2012. október 3., szerda

"Poénból sem volt hiány"-VPG verébavató




Lezajlott a várva várt verébavatás. A nap amire mindenki emlékezni fog, hiszen felejthetetlen dolgok történtek. 

Fedák Szabina írása
Izgultunk mind, és féltünk vajon milyen kihívást kell végrehajtanunk. Reggel már a suli előtt vártak minket a nagyok, rúzzsal a kezükbe, hatalmas mosollyal az arcukon. A mi arcunk se úszta meg egyiket sem. Ahol tudtak kifestettek minket, majd végig a sulin, beöltözve csecsemőnek. Cumi a szánkba, sapka a fejünkön, szakálka a nyakunkba, a bátrabbak a pelenkát is bevállalták.
 Az igazi gyerekek játékot is hoztak magukkal, nehogy unatkozzanak órán. A könyveknek is új helyük akadt. A megszokott táskától eltérve, új helyüket a párnahuzatban találták meg. Nagy volt a zsongás. Mindenki a délutánt várta. És eljött a 4 óra, hiszen az idő nem áll meg.
Minden osztály bemutatta a saját műsorát. Poénból se volt hiány. Jól érezte magát mindenki. A műsorok után kezdődhettek a" SZIVATÁSOK"! 
A feladatokban határtalan volt a fantázia. A rizs számolóknak is jó lehetett mindig előröl kezdeni. Joghurt a szájba vagy inkább a nyakba?
Néhány fiú kipróbálhatta a női szerepet is. Ugye nem olyan kényelmes a szoknya? ( Talán ezért nem hordunk mi sem mindig azt. )
A feladatok alatt minden osztály a saját társának szurkolt. Volt hangzavar. Nem mindenkinek jutott szuper feladat, de szerintem mindenki megkönnyebbült , mikor nem az ő nevét mondták ki...
 A szívatások után büszkén tettük le az esküt, ami igazán vicces pillanat lehetett.:)

A végén kihirdették a nyertes  osztályt. A 9./B. lett a bajnok! Nyereményük egy pizzázás az osztállyal. Gratula nekik!:)
És ezzel lezárult a verebek felavatása. Élményekkel dús nap, ami a felejthetetlen napok egyikéhez tartozik.:)

 

Megkérdeztem néhány verebet, nekik milyen volt az avatás:

Bakó Evelin 9./C: Szerintem a verébavatón nagyon szexik voltak a fiúk lány ruhában.:)
 Kocsis Bence 9./E: Nagyon jó volt, mert nem szivattak meg. Viccesek voltak a feladatok.:)
Szentpéteri Mátyás 9./B: Naaaaaagggggyyyyoooonn jóóó voooltt:))
Szkita Ágnes 9./D: Jó volt, főleg a táncos feladat.:) 



 (Mező Tibi további verébavatós képeit megtaláljátok az újság Facebook albumában )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése