2012. október 26., péntek

Felhívások


[Szellemi recycling]

Érdekel a versek a világa?
 Te magad is megpróbálod olykor rímekbe önteni érzéseidet, gondolataidat? 
Ne titkold tovább!


Biztosan hallottál már Te is a slam poetry érdekes világáról vagy az egyik ismert tehetségkutató által felfedezett "Kávészünet" nevezetű formációról, akik ismert költők, és egyben saját műveik megzenésített változatával szeretnének hozzájárulni a kultúra felpezsdítéséhez. 
Mivel a Momentán is pártolja a művészeteket és a fiatal tehetségeket, ezért keressük iskolánk falai között azokat a bátor embereket, akik meg szeretnék mutatni a nagyvilágnak, mi rejtőzik agyuk és szívük mélyén. 



És, hogy miért pont "szellemi recycling"?
Egy próza felolvasva sokat ad a hallgatóknak. Egy próza megzenésítve viszont még annál is többet! Az íróasztal fiókjában rejtőző, szinte megsárgult papírokra vésett s szinte elfeledett gondolatok új köntösbe vágynak: öltsenek most új ruhákat zenei "gardróbunk" segítségével!

Hogy mit kell tenned? Egyszerű:
Kotord elő régi füzeteidet, lapjaidat, melyek rímeket rejtenek, vagy ragadj tollat máris és írd ki magadból minden gondolatod! A Momentán a beérkező pályaművekből kiválasztja a legjobbakat, s azok egy meglepetésprogram keretein belül, nagyközönség előtt lesznek publikálva újrahasznosított formájukban! 

Pályamunkáidat elküldheted Nekünk az őszi szünet ideje alatt bármikor, 2012. 11. 04.-ig, vasárnap éjfélig  a momentan_vpg@freemail.hu e-mail címre, vagy újságunk facebook oldalára (Momentán Vpg).
*(Figyelem!
A beérkező pályamunkának szigorúan saját szerzeménynek kell lennie!
A pályázatban csak a Vasvári Pál Gimnázium diákjai vehetnek részt!
A műved mellé ne felejtsd el feltüntetni teljes neved és osztályodat sem!)

Munkára fel, hasznosítsuk újra együtt az irodalmi életet! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése