2012. szeptember 29., szombat

Zsaruk a suliban



21 Jump Street – A kopasz osztag

Az egyik legjobb vígjáték a Másnaposok óta.

Hostyisószky Dániel írása 

A filmet jegyző rendezőpáros ( Chris Miller- Phil Lord ) tud valamit… Előző rendezésük a Derült égből fasírt véleményem szerint 2009 legjobb animációs filmje volt. Az ügyetlen feltaláló története a hatalmas ételekkel rögtön megfogott. A kicsik mellett a nagyok is élvezettel nézték ezt a mesét, mert amellett, hogy humoros, olyan alapvető érzéseket is bemutattak, mint az apa-fia viszony vagy a szerelem.
Ezen tények tükrében ültem le megnézni a 21 Jump Street című komédiát. Azt kell, hogy mondjam frenetikusan viccesre sikerült. A történetről röviden annyit, hogy 2 balfék zsarut egy titkos program keretében beépítenek egy középiskolába, hogy kapjanak el egy drogdílert. Ahogy az lenni szokott, az egyik laza és menő, míg a másik szerény. Érdemes megfigyelni, milyen ,,szerepcsere” történik a film előrehaladtával. Két jelenet kifejezetten viccesre sikerült: az első letartóztatás sikere, és a főhősök ügyetlenkedése ,,beállt” állapotban. A főszereplőkre (Channing Tatum, Jonah Hill) nem lehet panasz, nagyon beleélik magukat a szerepükbe. 
Bár kevesen tudják, a film egy amerikai sorozatból készült melynek főszereplője nem más volt, mint Johnny Depp. Az alkotók előre terveztek, ugyanis a film lezárása előkészíti a második részt. Nagyon kíváncsi leszek rá…
Ha valaki jól szeretne szórakozni, az ne hagyja ki ezt a filmet, a végére a hasa fog fájni a nevetéstől.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése